Ad van der Meer

Financial lease makkelijk per maand betalen

Financial lease is een populaire optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om bedrijfsauto’s te financieren. Bij financial lease wordt het voertuig gekocht door een leasemaatschappij en vervolgens verhuurd aan de klant. Hierdoor wordt de klant economisch eigenaar van de auto, terwijl de leasemaatschappij de juridische eigenaar blijft tot het einde van de leaseperiode.

Het grootste voordeel van financial lease is dat het bedrijf meteen de beschikking heeft over een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto, zonder daarvoor grote sommen geld te hoeven betalen. In veel gevallen zijn de maandelijkse kosten lager dan bij het kopen van een auto op afbetaling, omdat de leasemaatschappij vaak gunstigere rentetarieven kan hanteren.

Andere voordelen van financial lease zijn de flexibiliteit in looptijd en de mogelijkheid om de auto aan het einde van de leaseperiode over te nemen. Ook kunnen de leasekosten fiscaal aftrekbaar zijn, waardoor het bedrijf minder belasting hoeft te betalen.

Kortom, financial lease biedt bedrijven een aantrekkelijke en flexibele optie om bedrijfsvoertuigen te financieren zonder het eigen vermogen aan te spreken.

Bekijk hier onze Financial lease voorraad.

Bel 033-4650450 of direct online contact

Sinds 1988 jouw partner in automotive

1Vragen?